Digital tipspromenad i hela kommunen!

Gratisappen Xrundan är en digital tipspromenad med frågor för både barn och vuxna som byts ut varje söndag. Runt om i kommunen finns ett tiotal rundor att välja mellan. Varje runda är cirka 3 km lång och varierar i terräng. Läs mer på: https://www.vastervik.se/Uppleva-och-gora/Idrott-motion-och-friluftsliv/Friluftsliv-och-motion/digital-tipspromenad-x-rundan/


Skogsbingo med Västerviks OK på Västervik Resort

En omtyckt söndagsaktivitet för hela familjen! Rundan är 3 km och fungerar bra att gå med barnvagn och är tillgänglighetsanpassad. Startplats: Vänster om incheck (vid första bommarna) söndagar mellan 9– 12.


Upplev natursköna Gränsö!

Vandringskartan ger dig tips på vandringar på Gränsöleden med magiska vyer. Finns att hämta på Gränsö Slotts hemsida: https://www.granso.se/vandra-pa-granso-med-slottet-som-bas/ eller att hämta i Lobbyn på Gränsö.


Stadsvandra med Västervik Stories

Gå på en historisk stadsvandring i Västervik, trollvandring i Gamleby, spana in Street-art eller följ i Sankta Gertrud-seriens fotspår. Västervik Stories är gratisappen som ger dig guidade upplevelser i Västerviks dåtid, samtid och framtid. Ladda ner där appar finns.


Hitta ut och upptäck nya platser!

Hittaut med hjälp av papperskarta eller appen och hitta checkpoints i fyra olika svårighetsnivåer. Tävla och vinn fina priser! Ladda ned appen där appar finns eller besök Hitta uts webbplats: https://koncept.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut/vastervik/