Fiber är en del av samhällets nya infrastruktur. Vi fortsätter att bygga ut ett lokalt och öppet kommunikationsnät för att vi ska kunna leva, bo och verka i hela kommunen såväl idag som för att framtidssäkra för framtiden och kommande digitala nyttotjänster, som till exempel larm och hemtjänstlösningar.

Under våren har du som bor i områden där vi tidigare byggt ut vårt fibernät chansen att beställa fiber till ett förmånligt kampanjpris. Du kan även beställa något av våra paket i samarbete med Telia och få både internet- och TV-tjänster direkt i samband med anslutning.

Kampanjen gäller för privatpersoner och endast de fastigheter som ligger i närheten av befintligt nät, läs mer och se karta på vår hemsida.

Vi kontaktar dig Under mars kommer vår samarbetspartner Navizma att kontakta alla kunder som har möjlighet att ta del av vårt erbjudande via telefon. Du får en grundlig genomgång av våra erbjudanden
av Navizmas erfarna fiberrådgivare samt chans att fylla i din beställningsblankett direkt via digital signering: www.vmeab.se/tjanster/fiber