Det är EARTH HOUR 2023 Lördag 25 mars, klockan 20:30–21:30.Tips för barn och lekfulla vuxna!

Hitta ditt sätt att delta – innan, under och efter Earth Hour.
Släcka belysningen, javisst. Men vad kan du göra utöver det? För många har Earth Hour blivit en speciell och högtidlig stund. Det finns mycket du kan göra – både innan, under och efter timmen. På WWF:s hemsida finns många tips för en extra mysig, rolig och minnesvärd Earth Hour. Kom ihåg – bara fantasin sätter gränserna…


Utmana dina vänner i livequiz!

Testa dina kunskaper om djur och natur som uppladdning till Earth Hour-timmen. Klockan 20.00 drar quizet i gång där du kan utmana vänner och familj att spela! Det enda du behöver göra för att kunna vara med är att skaffa appen Primetime Quiz i Appstore eller Google Play – den är helt gratis! Primetime är en direktsänd frågesport där programledaren ställer frågor och du svarar i appen. Om det går riktigt bra så har du chans att vinna pengar, och du kan välja att skänka din vinst till WWF genom appen.


Bjud på spännande blindtest!

Bjud på en ny variant av blindtest. Ställ fram skålar med olika innehåll. Se om barnen (eller de vuxna) kan gissa vad de smakar på när de inte ser! Redan första steget – att gissa genom att känna – kan vara väldigt roligt… Här sätter bara fantasin gränser.


Lek konstnärer i beckmörkret.

Dela ut papper, pennor och kritor – och turas om att välja motiv. Sätt igång! Eller sminka dig själv, eller någon annan i mörkret. Garanterat roligt! Lägg upp resultatet på instagram med #earthhour.


Printa ordflätor till barnen!

Skriv ut WWF:s ordflätor, som passar barn i alla åldrar. Lös och mys i stearinljusets sken! Finns både för yngre och äldre barn.